India - Amanbagh
  • Bestemming Indië
  • Thema Spa-Wellness
  • Budget 2500 - 4000€

Amanbagh is een koninklijk landgoed in de prachtige wildernis van Rajasthan. Unieke en rustige locatie voor uw huwelijkreis.


Gelegen in de uitlopers van de Aravalli Hills en gebouwd, haveli-stijl, met zachte zandsteen en lichtroze marmer is Amanbagh een koninklijk landgoed met een tuin die schril contrast vormt met de prachtige wildernis van Rajasthan. In een groene oase bij een nabijgelegen meer en aan de zijrivieren van de Chambal.  Amanbagh was eens de favoriete jachtlodge van de Maharadja van Alwar. Amanbagh brengt hommage aan het gouden tijdperk van India met vorstelijke pracht in de fijnste details, culturele rijkdom en dramatische romantiek van de Moghul tijdperk.
 

Amanbagh is een hedendaags resort dat eer betoon aan het prinselijke erfgoed en historische landschap. Het Moghul verleden is geportretteerd in zijn zandstenen koepels en binnenplaatsen met zachte roze marmer. Amanbagh heeft 24 Haveli suites en 16 zwembad Paviljoenen en een verfrissend 33m zwembad in een weelderige oase van groen.

 

Keuken
Het restaurant bevindt zich op het gelijkvloers van het hoofdgebouw en baadt in een vorstelijke sfeer onder zijn dubbel hoge plafonds. De keuken heeft de typische Aman huisstijl met o.a. Indiase keuken aangevuld met een keuze van de westerse gerechten.
Een tweede, meer informele eetgelegenheid is er naast het zwembad. Hier dineert U buiten onder een overdekte zuilengalerij. Het bibliotheek terras is gelegen op de bovenste verdieping van het hoofdgebouw en ideaal voor informeel dineren, vooral tijdens de warmere maanden waar je kan genieten van een koele bries onder een sterrenhemel. De Bar en het Salon liggen tegenover het restaurant en bieden een gezellige plek om te ontspannen om tot rust te komen. Het dakterras, verheven boven het bladerdak , biedt een adembenemend uitzicht over het omringende landschap.


Bibliotheek
De bibliotheek en lees terras bevinden zich op de tweede verdieping van het hoofdgebouw. Er zijn verschillende naslagwerken over de geschiedenis, kunst, cultuur en natuur van India, alsmede een selectie van romans, tijdschriften, kranten, audio-cd's en bordspellen. Internettoegang is beschikbaar via een desktop computer.

Boetiek
De twee verdiepingen tellende boetiek biedt het beste van de regio met een selectie van zilverwerk, juwelen, textiel en mode.

Spa
Een team van hooggekwalificeerde therapeuten biedt een scala van genezing therapieën, alsook meer traditionele behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, massages en scrubs. Deze zijn beschikbaar in de behandeling kamers van de spa of in uw Haveli of paviljoen.

Zwembad
Het zwembad is gecentreerd in de tuin van het resort en meet 33m bij 12m. Lichte maaltijden en snacks zijn verkrijgbaar aan het zwembad de hele dag. De zwembaden blijven koel in de zomer en worden verwarmd tijdens de koudere maanden.

prijs vanaf     (verblijf alleen)

MEDLICA

Suggesties